Q-kuld

Killinger - Polarstjernen's Q-kuld

Qawi (Lui)

dreng

lillatabby

kæl

solgt

Quark (Milo)

dreng

blåtabby

kæl

solgt

Den 7. august 2023 fik Polarstjernen's Nicoline 2 killinger. Faren er Lindow's Royal Blue, det var et kuld med 2 hankillinger. Én lillatabby og én blåtabby. Nicoline blev ligesom Nougat en lidt yngre mor end jeg havde planlagt. Men også hun klarede det super fint. Hun er dog en del mere emsig end Nougat, hun skal altid have styr på killingerne og har også prøvet at flytte dem et par gange. 

Qawi

Af en eller anden grund var Qawi fra starten af ikke helt tilfreds med sin mor. Han vil heller have sin moster, hvilket medførte en del brok fra hans side i starten. Hunkattene lå dog ofte sammen, så det var bare med at flytte ham over til Nougat, så var han tilfreds. Nu er han dog helt klart en af de mest rolige og afslappede killinger jeg har haft. Og så har han et helt eminent sovehjerte. 

Quark

Quark var jo også en af "de små" i starten, selvom der kun er 3 dage imellem kuldene kunne man godt se det. Når man kigger på alle 5 killinger sammen er han én af de mere stille killinger. Han er dog væsentlig frækkere end sin bror.